Idei Rugaciune De Boala

Idei Rugaciune De Boala. Sfântă mare muceniță a lui hristos, filoftee, ne rugăm ție cu genunchii plecați și cu lacrimi fierbinți. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase!

Rugăciune Către Sfanta Muceniță Filofteia De La Curtea De Argeș La Vreme De Boală Episcopia Europei De Nord

Cel mai bun Rugăciune Către Sfanta Muceniță Filofteia De La Curtea De Argeș La Vreme De Boală Episcopia Europei De Nord

Ca noi neputinciosi suntem si nu il pu­tem ajuta daca nu ne vei lumina cu harul tau. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Întru aceste mreji fiind căzuți și … Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele.

Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase!

Rugăciune în caz de boală. Sfanta mare mucenita a lui hristos, filoftee, ne rugam tie cu genunchii plecati si cu lacrimi fierbinti. Sfântă mare muceniță a lui hristos, filoftee, ne rugăm ție cu genunchii plecați și cu lacrimi fierbinți. Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Rugăciune în caz de boală.

Buchet De Rugăciuni Acatiste Paraclise și Psalmi Pentru Cei Bolnavi

Întru aceste mreji fiind căzuți și …. Rugăciune în caz de boală. Întru aceste mreji fiind căzuți și … Sfanta mare mucenita a lui hristos, filoftee, ne rugam tie cu genunchii plecati si cu lacrimi fierbinti. Sfântă mare muceniță a lui hristos, filoftee, ne rugăm ție cu genunchii plecați și cu lacrimi fierbinți. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele. Ca noi neputinciosi suntem si nu il pu­tem ajuta daca nu ne vei lumina cu harul tau. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele.

Rugaciune Pentru Bolnavi Un Ajutor Cu Efecte Miraculoase și Rapide

Sfanta mare mucenita a lui hristos, filoftee, ne rugam tie cu genunchii plecati si cu lacrimi fierbinti. Sfanta mare mucenita a lui hristos, filoftee, ne rugam tie cu genunchii plecati si cu lacrimi fierbinti. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Ca noi neputinciosi suntem si nu il pu­tem ajuta daca nu ne vei lumina cu harul tau. Rugăciune în caz de boală. Întru aceste mreji fiind căzuți și … Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele. Sfântă mare muceniță a lui hristos, filoftee, ne rugăm ție cu genunchii plecați și cu lacrimi fierbinți... Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai …

Hrana Pentru Suflet Rugaciune Pentru Izbavire De Boala

Rugăciune în caz de boală. Sfântă mare muceniță a lui hristos, filoftee, ne rugăm ție cu genunchii plecați și cu lacrimi fierbinți. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Întru aceste mreji fiind căzuți și … Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Rugăciune în caz de boală. Ca noi neputinciosi suntem si nu il pu­tem ajuta daca nu ne vei lumina cu harul tau. Sfanta mare mucenita a lui hristos, filoftee, ne rugam tie cu genunchii plecati si cu lacrimi fierbinti.. Întru aceste mreji fiind căzuți și …

Rugaciuni Pentru Izbavire De Boala Crestinortodox Ro

Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Întru aceste mreji fiind căzuți și … Rugăciune în caz de boală. Sfântă mare muceniță a lui hristos, filoftee, ne rugăm ție cu genunchii plecați și cu lacrimi fierbinți. Sfântă mare muceniță a lui hristos, filoftee, ne rugăm ție cu genunchii plecați și cu lacrimi fierbinți.

Rugăciune De Vindecare Miraculoasă Cum Să Te Rogi Pentru Izbăvirea De Boală Buna Ziua Iasi Bzi Ro

Sfântă mare muceniță a lui hristos, filoftee, ne rugăm ție cu genunchii plecați și cu lacrimi fierbinți. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Ca noi neputinciosi suntem si nu il pu­tem ajuta daca nu ne vei lumina cu harul tau. Sfanta mare mucenita a lui hristos, filoftee, ne rugam tie cu genunchii plecati si cu lacrimi fierbinti. Rugăciune în caz de boală. Sfântă mare muceniță a lui hristos, filoftee, ne rugăm ție cu genunchii plecați și cu lacrimi fierbinți. Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele. Întru aceste mreji fiind căzuți și … Sfanta mare mucenita a lui hristos, filoftee, ne rugam tie cu genunchii plecati si cu lacrimi fierbinti.

Rugaciuni Puternice Pentru Bolnavi Si De Sanatate Care Alunga Boala Si Suferinta

Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai …. Rugăciune în caz de boală. Întru aceste mreji fiind căzuți și … Sfanta mare mucenita a lui hristos, filoftee, ne rugam tie cu genunchii plecati si cu lacrimi fierbinti... Sfântă mare muceniță a lui hristos, filoftee, ne rugăm ție cu genunchii plecați și cu lacrimi fierbinți.

Rugaciuni Pentru Sanatate Trei Rugaciuni Puternice Care Sunt Vindecatoare De Boli Cred In Dumnezeu

Sfanta mare mucenita a lui hristos, filoftee, ne rugam tie cu genunchii plecati si cu lacrimi fierbinti. Sfanta mare mucenita a lui hristos, filoftee, ne rugam tie cu genunchii plecati si cu lacrimi fierbinti.. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai …

Rugaciuni Pentru Sanatate Cele Mai Puternice 8 Rugaciuni Pentru Sanatatea Ta Si A Familiei Tale Sfatulparintilor Ro

Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Ca noi neputinciosi suntem si nu il pu­tem ajuta daca nu ne vei lumina cu harul tau. Sfântă mare muceniță a lui hristos, filoftee, ne rugăm ție cu genunchii plecați și cu lacrimi fierbinți. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Întru aceste mreji fiind căzuți și … Sfanta mare mucenita a lui hristos, filoftee, ne rugam tie cu genunchii plecati si cu lacrimi fierbinti. Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele. Rugăciune în caz de boală.. Întru aceste mreji fiind căzuți și …

Rugaciuni Pentru Vindecarea Bolilor Cele Mai Puternice Rugaciuni Tamaduitoare

Sfântă mare muceniță a lui hristos, filoftee, ne rugăm ție cu genunchii plecați și cu lacrimi fierbinți. Sfântă mare muceniță a lui hristos, filoftee, ne rugăm ție cu genunchii plecați și cu lacrimi fierbinți. Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele.. Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele.

Aceasta Este Cea Mai Puternica Rugaciune Pentru Sanatate Oricine E Bolnav Trebuie Sa O Rosteasca Si Se Va Vindeca In Scurt Timp Kanal D Romania

Întru aceste mreji fiind căzuți și ….. Întru aceste mreji fiind căzuți și …

Rugăciune In Caz De Boli Molipsitoare Mulțumesc

Rugăciune în caz de boală.. Sfântă mare muceniță a lui hristos, filoftee, ne rugăm ție cu genunchii plecați și cu lacrimi fierbinți. Rugăciune în caz de boală. Ca noi neputinciosi suntem si nu il pu­tem ajuta daca nu ne vei lumina cu harul tau. Întru aceste mreji fiind căzuți și … Sfanta mare mucenita a lui hristos, filoftee, ne rugam tie cu genunchii plecati si cu lacrimi fierbinti. Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai …

Cum Sa Ne Crestem Copiii Canon De Rugaciune Pentru Copilul Bolnav Editia A Iv A Danion Vasile Emag Ro

Ca noi neputinciosi suntem si nu il pu­tem ajuta daca nu ne vei lumina cu harul tau.. Rugăciune în caz de boală. Ca noi neputinciosi suntem si nu il pu­tem ajuta daca nu ne vei lumina cu harul tau. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Întru aceste mreji fiind căzuți și … Sfântă mare muceniță a lui hristos, filoftee, ne rugăm ție cu genunchii plecați și cu lacrimi fierbinți. Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele. Sfanta mare mucenita a lui hristos, filoftee, ne rugam tie cu genunchii plecati si cu lacrimi fierbinti... Ca noi neputinciosi suntem si nu il pu­tem ajuta daca nu ne vei lumina cu harul tau.

Rugăciuni La Vreme De Boală Ortodoxia Me

Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase!.. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Sfântă mare muceniță a lui hristos, filoftee, ne rugăm ție cu genunchii plecați și cu lacrimi fierbinți. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai …. Rugăciune în caz de boală.

Rugăciune Către Ingerul Păzitor Ce Ne Ferește De Rele și De Boală

Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele. Sfântă mare muceniță a lui hristos, filoftee, ne rugăm ție cu genunchii plecați și cu lacrimi fierbinți. Ca noi neputinciosi suntem si nu il pu­tem ajuta daca nu ne vei lumina cu harul tau. Întru aceste mreji fiind căzuți și … Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Rugăciune în caz de boală... Ca noi neputinciosi suntem si nu il pu­tem ajuta daca nu ne vei lumina cu harul tau.

Rugăciuni Pentru Sănătate 15 Rugăciuni Vindecătoare De Care Nu știai

Sfanta mare mucenita a lui hristos, filoftee, ne rugam tie cu genunchii plecati si cu lacrimi fierbinti. Întru aceste mreji fiind căzuți și … Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Rugăciune în caz de boală.

Rugaciuni Cu Puteri Vindecatoare Vasile Andru

Rugăciune în caz de boală. Rugăciune în caz de boală. Sfântă mare muceniță a lui hristos, filoftee, ne rugăm ție cu genunchii plecați și cu lacrimi fierbinți. Sfanta mare mucenita a lui hristos, filoftee, ne rugam tie cu genunchii plecati si cu lacrimi fierbinti. Rugăciune în caz de boală.

Rugaciuni Pentru Sanatate Trei Rugaciuni Puternice Care Sunt Vindecatoare De Boli Stirile Kanal D

Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai …. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Întru aceste mreji fiind căzuți și … Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Rugăciune în caz de boală... Sfântă mare muceniță a lui hristos, filoftee, ne rugăm ție cu genunchii plecați și cu lacrimi fierbinți.

Citește Rugăciunea Scurtă De Mare Ajutor In Caz De Boală Grea Pentru A Aduce Vindecarea Cred In Dumnezeu

Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele... Sfanta mare mucenita a lui hristos, filoftee, ne rugam tie cu genunchii plecati si cu lacrimi fierbinti. Ca noi neputinciosi suntem si nu il pu­tem ajuta daca nu ne vei lumina cu harul tau. Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai …

Rugaciuni Pentru Sanatate Trei Rugaciuni Puternice Care Sunt Vindecatoare De Boli Cred In Dumnezeu

Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Ca noi neputinciosi suntem si nu il pu­tem ajuta daca nu ne vei lumina cu harul tau. Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele. Rugăciune în caz de boală. Sfanta mare mucenita a lui hristos, filoftee, ne rugam tie cu genunchii plecati si cu lacrimi fierbinti. Sfântă mare muceniță a lui hristos, filoftee, ne rugăm ție cu genunchii plecați și cu lacrimi fierbinți. Întru aceste mreji fiind căzuți și … Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Sfanta mare mucenita a lui hristos, filoftee, ne rugam tie cu genunchii plecati si cu lacrimi fierbinti.

Rugăciune Către Maica Domnului Pentru Vindecarea De Boli Doxologia

Sfântă mare muceniță a lui hristos, filoftee, ne rugăm ție cu genunchii plecați și cu lacrimi fierbinți. Întru aceste mreji fiind căzuți și … Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Sfanta mare mucenita a lui hristos, filoftee, ne rugam tie cu genunchii plecati si cu lacrimi fierbinti. Rugăciune în caz de boală. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase!.. Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele.

Rugăciuni La Vreme De Boală Ortodoxia Me

Sfanta mare mucenita a lui hristos, filoftee, ne rugam tie cu genunchii plecati si cu lacrimi fierbinti. Ca noi neputinciosi suntem si nu il pu­tem ajuta daca nu ne vei lumina cu harul tau. Întru aceste mreji fiind căzuți și … Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Rugăciune în caz de boală. Sfântă mare muceniță a lui hristos, filoftee, ne rugăm ție cu genunchii plecați și cu lacrimi fierbinți. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele.. Ca noi neputinciosi suntem si nu il pu­tem ajuta daca nu ne vei lumina cu harul tau.

Rugaciune Catre Mantuitorul Iisus Hristos Pentru Izbavire De Boala Credinţa Ortodoxă Romană

Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele. Ca noi neputinciosi suntem si nu il pu­tem ajuta daca nu ne vei lumina cu harul tau. Rugăciune în caz de boală. Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele. Sfanta mare mucenita a lui hristos, filoftee, ne rugam tie cu genunchii plecati si cu lacrimi fierbinti. Sfântă mare muceniță a lui hristos, filoftee, ne rugăm ție cu genunchii plecați și cu lacrimi fierbinți. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Întru aceste mreji fiind căzuți și …. Rugăciune în caz de boală.

Religie Rugaciune Catre Mantuitorul Iisus Hristos Pentru Izbavire De Boala Monitorul De Suceava Joi 12 Mai 2016

Sfanta mare mucenita a lui hristos, filoftee, ne rugam tie cu genunchii plecati si cu lacrimi fierbinti. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Întru aceste mreji fiind căzuți și … Rugăciune în caz de boală.. Ca noi neputinciosi suntem si nu il pu­tem ajuta daca nu ne vei lumina cu harul tau.

Rugăciune In Caz De Boli Molipsitoare Mulțumesc

Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Întru aceste mreji fiind căzuți și … Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Sfântă mare muceniță a lui hristos, filoftee, ne rugăm ție cu genunchii plecați și cu lacrimi fierbinți. Sfanta mare mucenita a lui hristos, filoftee, ne rugam tie cu genunchii plecati si cu lacrimi fierbinti. Ca noi neputinciosi suntem si nu il pu­tem ajuta daca nu ne vei lumina cu harul tau.

Cea Mai Puternică Rugăciune Pentru Cei Bolnavi și Suferinzi Spiritualitate Avantaje Ro De 20 De Ani Pretuieste Femei Ca Tine

Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele. Sfântă mare muceniță a lui hristos, filoftee, ne rugăm ție cu genunchii plecați și cu lacrimi fierbinți. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Întru aceste mreji fiind căzuți și … Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele. Sfanta mare mucenita a lui hristos, filoftee, ne rugam tie cu genunchii plecati si cu lacrimi fierbinti. Rugăciune în caz de boală. Ca noi neputinciosi suntem si nu il pu­tem ajuta daca nu ne vei lumina cu harul tau. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase!. Rugăciune în caz de boală.

1

Sfanta mare mucenita a lui hristos, filoftee, ne rugam tie cu genunchii plecati si cu lacrimi fierbinti. Întru aceste mreji fiind căzuți și … Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Ca noi neputinciosi suntem si nu il pu­tem ajuta daca nu ne vei lumina cu harul tau. Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele. Rugăciune în caz de boală. Sfanta mare mucenita a lui hristos, filoftee, ne rugam tie cu genunchii plecati si cu lacrimi fierbinti. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai …. Întru aceste mreji fiind căzuți și …

Rugaciuni Pentru Vindecarea Bolilor Cele Mai Puternice Rugaciuni Tamaduitoare

Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele. Sfântă mare muceniță a lui hristos, filoftee, ne rugăm ție cu genunchii plecați și cu lacrimi fierbinți. Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Rugăciune în caz de boală. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Sfanta mare mucenita a lui hristos, filoftee, ne rugam tie cu genunchii plecati si cu lacrimi fierbinti.. Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele.

Buchet De Rugăciuni Acatiste Paraclise și Psalmi Pentru Cei Bolnavi

Ca noi neputinciosi suntem si nu il pu­tem ajuta daca nu ne vei lumina cu harul tau.. Rugăciune în caz de boală. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase!.. Întru aceste mreji fiind căzuți și …

Rugaciuni Pentru Vindecarea Bolilor Cele Mai Puternice Rugaciuni Tamaduitoare

Ca noi neputinciosi suntem si nu il pu­tem ajuta daca nu ne vei lumina cu harul tau. Sfanta mare mucenita a lui hristos, filoftee, ne rugam tie cu genunchii plecati si cu lacrimi fierbinti. Rugăciune în caz de boală.

Rugăciunea Care Te Scapă De Orice Rău Din Viața Ta Cred In Dumnezeu

Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Sfântă mare muceniță a lui hristos, filoftee, ne rugăm ție cu genunchii plecați și cu lacrimi fierbinți. Ca noi neputinciosi suntem si nu il pu­tem ajuta daca nu ne vei lumina cu harul tau. Sfanta mare mucenita a lui hristos, filoftee, ne rugam tie cu genunchii plecati si cu lacrimi fierbinti. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Rugăciune în caz de boală. Întru aceste mreji fiind căzuți și … Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele.. Rugăciune în caz de boală.

Cea Mai Puternică Rugăciune Să Scapi De Boală Si Blesteme Se Spune 9 Marți Si 9

Ca noi neputinciosi suntem si nu il pu­tem ajuta daca nu ne vei lumina cu harul tau.. Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele. Întru aceste mreji fiind căzuți și … Ca noi neputinciosi suntem si nu il pu­tem ajuta daca nu ne vei lumina cu harul tau. Rugăciune în caz de boală... Întru aceste mreji fiind căzuți și …

Rugăciuni Pentru Boală Doxologia

Întru aceste mreji fiind căzuți și ….. Rugăciune în caz de boală. Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Sfântă mare muceniță a lui hristos, filoftee, ne rugăm ție cu genunchii plecați și cu lacrimi fierbinți. Ca noi neputinciosi suntem si nu il pu­tem ajuta daca nu ne vei lumina cu harul tau. Sfanta mare mucenita a lui hristos, filoftee, ne rugam tie cu genunchii plecati si cu lacrimi fierbinti.

Rugăciune De Ajutor Pentru Copii Rugăciune Puternică Pentru Copii Bolnavi Pe Care O Rostesc Părinții

Ca noi neputinciosi suntem si nu il pu­tem ajuta daca nu ne vei lumina cu harul tau. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Sfântă mare muceniță a lui hristos, filoftee, ne rugăm ție cu genunchii plecați și cu lacrimi fierbinți. Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Sfanta mare mucenita a lui hristos, filoftee, ne rugam tie cu genunchii plecati si cu lacrimi fierbinti. Rugăciune în caz de boală. Întru aceste mreji fiind căzuți și … Ca noi neputinciosi suntem si nu il pu­tem ajuta daca nu ne vei lumina cu harul tau.. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai …

Pin On Rugaciuni Crestine

Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele.. Sfanta mare mucenita a lui hristos, filoftee, ne rugam tie cu genunchii plecati si cu lacrimi fierbinti. Întru aceste mreji fiind căzuți și … Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele. Rugăciune în caz de boală. Sfântă mare muceniță a lui hristos, filoftee, ne rugăm ție cu genunchii plecați și cu lacrimi fierbinți. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele.

Carte De Rugaciuni Pentru Bolnavi Carti Minunate

Sfanta mare mucenita a lui hristos, filoftee, ne rugam tie cu genunchii plecati si cu lacrimi fierbinti.. Ca noi neputinciosi suntem si nu il pu­tem ajuta daca nu ne vei lumina cu harul tau. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Întru aceste mreji fiind căzuți și … Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele. Sfântă mare muceniță a lui hristos, filoftee, ne rugăm ție cu genunchii plecați și cu lacrimi fierbinți. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Rugăciune în caz de boală. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai …

Rugăciuni La Vreme De Boală și Necaz Librăria Cărților Bisericești

Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Rugăciune în caz de boală. Întru aceste mreji fiind căzuți și … Sfanta mare mucenita a lui hristos, filoftee, ne rugam tie cu genunchii plecati si cu lacrimi fierbinti. Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele. Sfanta mare mucenita a lui hristos, filoftee, ne rugam tie cu genunchii plecati si cu lacrimi fierbinti.

Aceasta Este Cea Mai Puternica Rugaciune Pentru Sanatate Oricine E Bolnav Trebuie Sa O Rosteasca Si Se Va Vindeca In Scurt Timp Kanal D Romania

Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Întru aceste mreji fiind căzuți și … Sfanta mare mucenita a lui hristos, filoftee, ne rugam tie cu genunchii plecati si cu lacrimi fierbinti. Sfântă mare muceniță a lui hristos, filoftee, ne rugăm ție cu genunchii plecați și cu lacrimi fierbinți. Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele. Ca noi neputinciosi suntem si nu il pu­tem ajuta daca nu ne vei lumina cu harul tau. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai …. Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele.

Rugaciune La Timp De Boala Crestinortodox Ro

Întru aceste mreji fiind căzuți și ….. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele. Sfântă mare muceniță a lui hristos, filoftee, ne rugăm ție cu genunchii plecați și cu lacrimi fierbinți. Întru aceste mreji fiind căzuți și … Ca noi neputinciosi suntem si nu il pu­tem ajuta daca nu ne vei lumina cu harul tau. Sfanta mare mucenita a lui hristos, filoftee, ne rugam tie cu genunchii plecati si cu lacrimi fierbinti. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Rugăciune în caz de boală... Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai …

Rugăciune Către Maica Domnului Pentru Izbăvirea De Boli Sfantul Duh

Întru aceste mreji fiind căzuți și ….. Rugăciune în caz de boală. Întru aceste mreji fiind căzuți și … Sfântă mare muceniță a lui hristos, filoftee, ne rugăm ție cu genunchii plecați și cu lacrimi fierbinți. Ca noi neputinciosi suntem si nu il pu­tem ajuta daca nu ne vei lumina cu harul tau. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase!. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase!

Carte De Rugăciuni Pentru Trebuințele și Folosul Creștinului Ortodox Magazin Mmb

Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele. Ca noi neputinciosi suntem si nu il pu­tem ajuta daca nu ne vei lumina cu harul tau.. Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele.

Rugăciune La Maica Domnului Pentru Bolnavi Youtube

Sfântă mare muceniță a lui hristos, filoftee, ne rugăm ție cu genunchii plecați și cu lacrimi fierbinți. Întru aceste mreji fiind căzuți și … Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Sfântă mare muceniță a lui hristos, filoftee, ne rugăm ție cu genunchii plecați și cu lacrimi fierbinți. Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele.. Rugăciune în caz de boală.

Rugaciune La Timp De Boala Crestinortodox Ro

Întru aceste mreji fiind căzuți și … Sfanta mare mucenita a lui hristos, filoftee, ne rugam tie cu genunchii plecati si cu lacrimi fierbinti. Întru aceste mreji fiind căzuți și … Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Sfântă mare muceniță a lui hristos, filoftee, ne rugăm ție cu genunchii plecați și cu lacrimi fierbinți. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele.

Rugăciune In Caz De Boală Suferință și Necazuri E Communio Ro

Sfanta mare mucenita a lui hristos, filoftee, ne rugam tie cu genunchii plecati si cu lacrimi fierbinti. Rugăciune în caz de boală. Întru aceste mreji fiind căzuți și … Sfanta mare mucenita a lui hristos, filoftee, ne rugam tie cu genunchii plecati si cu lacrimi fierbinti. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Sfântă mare muceniță a lui hristos, filoftee, ne rugăm ție cu genunchii plecați și cu lacrimi fierbinți. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Ca noi neputinciosi suntem si nu il pu­tem ajuta daca nu ne vei lumina cu harul tau. Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele. Întru aceste mreji fiind căzuți și …

Rugăciune La Vreme De Boală Chilia Buna Vestire

Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele. Sfântă mare muceniță a lui hristos, filoftee, ne rugăm ție cu genunchii plecați și cu lacrimi fierbinți. Rugăciune în caz de boală. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Sfanta mare mucenita a lui hristos, filoftee, ne rugam tie cu genunchii plecati si cu lacrimi fierbinti. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele. Ca noi neputinciosi suntem si nu il pu­tem ajuta daca nu ne vei lumina cu harul tau. Întru aceste mreji fiind căzuți și …. Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele.

Rugăciune Către Maica Domnului Pentru Vindecare De Boli Din Acatistul Maicii Domnului Pentru Vindecare Pagina Dedicata Cinstirii Maicutei Domnului

Sfanta mare mucenita a lui hristos, filoftee, ne rugam tie cu genunchii plecati si cu lacrimi fierbinti. Sfântă mare muceniță a lui hristos, filoftee, ne rugăm ție cu genunchii plecați și cu lacrimi fierbinți. Ca noi neputinciosi suntem si nu il pu­tem ajuta daca nu ne vei lumina cu harul tau. Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele. Întru aceste mreji fiind căzuți și … Sfanta mare mucenita a lui hristos, filoftee, ne rugam tie cu genunchii plecati si cu lacrimi fierbinti. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai …. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai …

Rugăciune In Timp De Boală

Ca noi neputinciosi suntem si nu il pu­tem ajuta daca nu ne vei lumina cu harul tau... Întru aceste mreji fiind căzuți și … Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele. Sfântă mare muceniță a lui hristos, filoftee, ne rugăm ție cu genunchii plecați și cu lacrimi fierbinți. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Sfanta mare mucenita a lui hristos, filoftee, ne rugam tie cu genunchii plecati si cu lacrimi fierbinti... Sfanta mare mucenita a lui hristos, filoftee, ne rugam tie cu genunchii plecati si cu lacrimi fierbinti.

Rugăciune La Timp De Boală Citește Rugăciunea Puternică Pentru A Fi Ferit De Boală Romania De Azi

Întru aceste mreji fiind căzuți și … Sfântă mare muceniță a lui hristos, filoftee, ne rugăm ție cu genunchii plecați și cu lacrimi fierbinți. Rugăciune în caz de boală. Sfanta mare mucenita a lui hristos, filoftee, ne rugam tie cu genunchii plecati si cu lacrimi fierbinti. Întru aceste mreji fiind căzuți și … Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai …

Psalmul 50 Cea Mai Puternică Rugăciune Pe Timp De Boală Cand Trebuie Să O Spui

Rugăciune în caz de boală... Sfântă mare muceniță a lui hristos, filoftee, ne rugăm ție cu genunchii plecați și cu lacrimi fierbinți. Întru aceste mreji fiind căzuți și … Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele. Ca noi neputinciosi suntem si nu il pu­tem ajuta daca nu ne vei lumina cu harul tau. Rugăciune în caz de boală. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai …

Rugăciuni La Vreme De Boală și Necaz Librăria Cărților Bisericești

Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Sfântă mare muceniță a lui hristos, filoftee, ne rugăm ție cu genunchii plecați și cu lacrimi fierbinți. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase!

Canon De Rugăciune Pentru Copilul Bolnav

Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Sfântă mare muceniță a lui hristos, filoftee, ne rugăm ție cu genunchii plecați și cu lacrimi fierbinți. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Rugăciune în caz de boală. Întru aceste mreji fiind căzuți și … Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele. Sfanta mare mucenita a lui hristos, filoftee, ne rugam tie cu genunchii plecati si cu lacrimi fierbinti. Ca noi neputinciosi suntem si nu il pu­tem ajuta daca nu ne vei lumina cu harul tau... Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele.

Aceasta Este Cea Mai Puternică Rugăciune Pentru Copilul Bolnav Alină Sufletul Mamei și Vindecă Suferința Copilului S O Spui Din Toată Inima și Boala Va Fi Alungată Locuri Sacre Rugăciuni Creștine

Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele.. Sfântă mare muceniță a lui hristos, filoftee, ne rugăm ție cu genunchii plecați și cu lacrimi fierbinți. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Rugăciune în caz de boală. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Ca noi neputinciosi suntem si nu il pu­tem ajuta daca nu ne vei lumina cu harul tau. Întru aceste mreji fiind căzuți și … Sfanta mare mucenita a lui hristos, filoftee, ne rugam tie cu genunchii plecati si cu lacrimi fierbinti... Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele.

Rugăciune In Timp De Boală Chilia Buna Vestire

Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele... Întru aceste mreji fiind căzuți și … Rugăciune în caz de boală. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai …

Rugaciuni Pentru Bolnavi Invataturi De Credinta Ortodoxa Despre Boala Cumpără

Rugăciune în caz de boală. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele. Ca noi neputinciosi suntem si nu il pu­tem ajuta daca nu ne vei lumina cu harul tau.. Sfântă mare muceniță a lui hristos, filoftee, ne rugăm ție cu genunchii plecați și cu lacrimi fierbinți.

Rugăciune Pentru Boală Gravă Are Efecte Miraculoase

Ca noi neputinciosi suntem si nu il pu­tem ajuta daca nu ne vei lumina cu harul tau... Rugăciune în caz de boală. Sfanta mare mucenita a lui hristos, filoftee, ne rugam tie cu genunchii plecati si cu lacrimi fierbinti. Întru aceste mreji fiind căzuți și … Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele. Ca noi neputinciosi suntem si nu il pu­tem ajuta daca nu ne vei lumina cu harul tau. Sfântă mare muceniță a lui hristos, filoftee, ne rugăm ție cu genunchii plecați și cu lacrimi fierbinți. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai …

Rugăciuni La Vreme De Boală Si Necaz Pentru Pacienţii Din Centrele De Tratare

Rugăciune în caz de boală. Întru aceste mreji fiind căzuți și … Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Sfântă mare muceniță a lui hristos, filoftee, ne rugăm ție cu genunchii plecați și cu lacrimi fierbinți.. Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele.

Rugăciune Pentru Chemarea Milei Lui Dumnezeu La Boală și Primejdie Respect și Prietenie

Sfanta mare mucenita a lui hristos, filoftee, ne rugam tie cu genunchii plecati si cu lacrimi fierbinti. Rugăciune în caz de boală. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele. Ca noi neputinciosi suntem si nu il pu­tem ajuta daca nu ne vei lumina cu harul tau. Întru aceste mreji fiind căzuți și … Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Sfântă mare muceniță a lui hristos, filoftee, ne rugăm ție cu genunchii plecați și cu lacrimi fierbinți. Sfanta mare mucenita a lui hristos, filoftee, ne rugam tie cu genunchii plecati si cu lacrimi fierbinti. Întru aceste mreji fiind căzuți și …

Rugăciune Pentru Boală Gravă Are Efecte Miraculoase

Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase!.. Sfântă mare muceniță a lui hristos, filoftee, ne rugăm ție cu genunchii plecați și cu lacrimi fierbinți. Sfanta mare mucenita a lui hristos, filoftee, ne rugam tie cu genunchii plecati si cu lacrimi fierbinti. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele. Ca noi neputinciosi suntem si nu il pu­tem ajuta daca nu ne vei lumina cu harul tau. Întru aceste mreji fiind căzuți și … Rugăciune în caz de boală. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase!.. Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele.

Rugăciune In Caz De Boală Suferință și Necazuri E Communio Ro

Rugăciune în caz de boală. Sfântă mare muceniță a lui hristos, filoftee, ne rugăm ție cu genunchii plecați și cu lacrimi fierbinți. Întru aceste mreji fiind căzuți și … Ca noi neputinciosi suntem si nu il pu­tem ajuta daca nu ne vei lumina cu harul tau. Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase!

Rugăciune Pe Timp De Coronavirus In Bisericile Din Romania Indepărtează Toată Boala și Suferinţa Din Popor și Ne Invață Să Prețuim Viața și Sănătatea

Ca noi neputinciosi suntem si nu il pu­tem ajuta daca nu ne vei lumina cu harul tau. Întru aceste mreji fiind căzuți și … Sfanta mare mucenita a lui hristos, filoftee, ne rugam tie cu genunchii plecati si cu lacrimi fierbinti. Sfântă mare muceniță a lui hristos, filoftee, ne rugăm ție cu genunchii plecați și cu lacrimi fierbinți. Ca noi neputinciosi suntem si nu il pu­tem ajuta daca nu ne vei lumina cu harul tau. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai … Ca noi neputinciosi suntem si nu il pu­tem ajuta daca nu ne vei lumina cu harul tau.

Rugăciune Către Maica Domnului Pentru Vindecarea De Boli Credinta Net

Tu, care ai venit in lume sa tamaduiesti neputintele oamenilor, care nu ai venit sa chemi la pocainta pe cei drepti, ci pe cei pacatosi, si ai ….. Rugăciune în caz de boală. Intru aceste mreji fiind cazuti si noi, smeritii, si neputand scapa de ele. Preaputernice si slavite doamne, iisuse hristoase! Sfanta mare mucenita a lui hristos, filoftee, ne rugam tie cu genunchii plecati si cu lacrimi fierbinti. Întru aceste mreji fiind căzuți și … Ca noi neputinciosi suntem si nu il pu­tem ajuta daca nu ne vei lumina cu harul tau.. Rugăciune în caz de boală.

Popular posts from this blog

152+ Rugãciunea Sfântului Trifon

Colecție 126 3 Minute Din Ora De Religie Crearea Lumii