102+ Rugaciune Pentru Copii Care Nu Vorbesc Proaspat

102+ Rugaciune Pentru Copii Care Nu Vorbesc Proaspat. Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi.

Rugăciunea Părinților Pentru Copii Doxologia

Prezentat Rugăciunea Părinților Pentru Copii Doxologia

Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului. (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca.

Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca.

Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere. Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca. (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere.

Rugăciune Pentru Copiii Care Nu Pot Invăța Bine La școală

(numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău. Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca. Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului. (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere.. (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău.

Rugăciune Pentru Copilul Meu Cum Mă Rog Eu Pentru El Mămici Club

Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca. Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere... Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca.

Rugăciune Efecientă Pentru Cei Pierduţi Stablerack

Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere. Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata... (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău.

Rugăciuni Pentru Copiii Noștri Triadikon

Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere. (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere.. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca.

Rugăciune Pentru Copiii Plecați In Străinătate Lataifas

Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere. (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău. Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca. Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi. (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău.

Să Nu Cicălim Copiii In Privința Rugăciunii Ci Să I Invățăm Să O Simtă Necesară Doxologia

Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca. Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău... Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi.

Cum Sa Te Rogi Pentru Copiii Tai Societatea Biblica Din Romania

Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului. (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău. Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca... (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău.

Cele Mai Puternice Rugăciuni Pentru A Avea Copii

(numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca. Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului. Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata... Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi.

Rugaciuni Pentru Sanatate Trei Rugaciuni Puternice Care Sunt Vindecatoare De Boli Stirile Kanal D

Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca... Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata.

Rugăciuni Pentru A Avea Copii Qbebe Ro

Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca.. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca.. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi.

Regizorul Serge Barbuscia In Spectacolul Meu Nu Vorbesc Despre Persoane Autiste Ci Diferite Rfi Mobile

(numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău... (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere. Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca. Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi.. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi.

Rugaciuni Pentru Sanatate Rugaciuni Puternice Pe Care Sa Le Rostesti Pentru Sanatatea Ta Si A Familiei Wowbiz

(numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău.. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca. (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău. Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului... Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca.

Multă Rugăciune Si Puţine Cuvinte Copiilor Jurnal Spiritual

Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata... Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere.

Rugăciunile Părinților Pentru Copii

Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata.. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca. (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău.

Rugăciune De Dimineață și De Seară Pentru Copii Lataifas

Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului. (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi... Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara.

Rugăciunile Părinților Pentru Copii

Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi. (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere. Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara.. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere.

Rugăciunea Soților Care Nu Pot Avea Copii Către Sfantul Efrem Cel Nou Doxologia

Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata... (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău. Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului... (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău.

Cea Mai Puternică Rugăciune A Mamei Pentru Copiii Săi Libertatea

Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi. .. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara.

Rugăciunea Pentru Copilul Bolnav Qbebe Ro

(numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău.. Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere. Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului... (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău.

Rugaciunea Copiilor Pentru Parinti Youtube

Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului... Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara.

Rugăciunea Noaptea Pentru Ca Copiii Să Doarmă Bine Rugăciune Pentru Ca Copilul Să Doarmă Mai Bine Rugăciunea Noaptea Inainte De Culcare Care Sunt Rugăciunile Pentru Ca Un Copil Să Doarmă Bine și

Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara... Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca... Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului.

Să Nu Cicălim Copiii In Privința Rugăciunii Ci Să I Invățăm Să O Simtă Necesară Doxologia

Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi.. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi. Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata.. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca.

Rugăciunile Părinților Pentru Copii

Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere. (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău. Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata.

Rugăciunea Pentru Copilul Bolnav Este Grabnic Ajutătoare

Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara... Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara... Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului.

Rugaciuni Pentru Sanatate Cele Mai Puternice 8 Rugaciuni Pentru Sanatatea Ta Si A Familiei Tale Sfatulparintilor Ro

Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata... (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara.

Calameo Cuvantul Lui Dumnezeu Despre Post Si Milostenie

Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău. Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului. Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere... Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara.

Rugăciune Pentru Copiii Care Nu Pot Invăța Bine La școală

Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău. Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca. (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău.

Qeq68dzqpxdh3m

(numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău... Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului. (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău. Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere.

Rugăciunea Părinților Pentru Copii Doxologia

Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere. Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului. (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi. Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata.

Rugăciune De Dimineață și De Seară Pentru Copii Lataifas

(numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău... Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere. (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi. Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca.

Rugăciunile Părinților Pentru Copii

Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere... (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi. Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere... Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere.

Rugăciune Pentru Copii 7 Rugăciuni De Ajutor Pentru Copii

Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata.. (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi.

Rugăciunile Părinților Pentru Copii

Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului.. Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului. Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere. (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi... Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere.

Rugaciunea Copiilor Pentru Parinti Clubul Bebelusilor

(numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău... Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi.

Urări Rugăciuni Frămantări Copiii Ii Vorbesc Sfintei Parascheva Iii Doxologia

Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului.. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi. (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău. Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara.

Rugăciunea Pentru Copilul Bolnav Qbebe Ro

Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere. (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca. Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului. Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata.. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi.

Rugăciunile Părinților Pentru Copii

Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere. Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca.. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere.

Copilul Meu A Fost Mușcat Sau A Mușcat Pe Cineva La Creșă Sau Gradiniță Ce Pot Să Fac Curaj Mami

Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi. Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului.. Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata.

Rugaciuni Pentru Copii Si Familie Folositoare Sufletului Sfatulparintilor Ro

Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca. Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului. (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău.. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere.

Rugaciunea De Multumire A Unui Copil Catre Dumnezeu

Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara.

Rugăciune Pentru Copilul Meu Cum Mă Rog Eu Pentru El Mămici Club

Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului. Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere.

Rugăciunea Unui Copil Prea Tarziu Te Am Iubit

Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi.. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere.

Rugăciune De Ajutor Pentru Copii Rugăciune Puternică Pentru Copii Bolnavi Pe Care O Rostesc Părinții

Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi... Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi. Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca. (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău. Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata.

Rugaciunea Copiilor Pentru Parinti Youtube

Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. . Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata.

Rugăciunea Copilului Pentru Părinți Ortodoxia Md

Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului. (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere. Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata... Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului.

Rugaciunea Parintilor Crestinortodox Ro

Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere.. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi.

Copilul Meu A Fost Mușcat Sau A Mușcat Pe Cineva La Creșă Sau Gradiniță Ce Pot Să Fac Curaj Mami

Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca. (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi. Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului.

Anthony De Mello Rugaciunea Broastei

Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca... Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi. Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca... Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului.

Rugăciunea Pentru Copilul Bolnav Qbebe Ro

Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi... Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi... Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata.

Mama Să I Vorbească Lui Dumnezeu Iar Dumnezeu Să I Vorbească Copilului Doxologia

Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi. Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului. (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca.. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere.

Rugăciunea Copiilor Pentru Părinți Pentru O Familie Fericită

Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere. (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere. Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului. Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi.. Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata.

Rugaciunea De Multumire A Unui Copil Catre Dumnezeu

Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi.

25 Feluri In Care Sa Vorbesti Ca Sa Te Asculte Copilul Sfatulparintilor Ro

Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. . Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului.

Rugăciune Puternică Care Se Spune La Necaz Si Supărare Mare Ortodoxia Me

(numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca. (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău. Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi. Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata.. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi.

Rugaciuni Pentru A Avea Copii

Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere. Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata.

Rugăciunea Părinților Pentru Copii Doxologia

Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi.. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi. Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca. (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău. Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului... Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata.

Calameo Rugăciunea Namaz

(numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău... Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău. Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi.

Rugăciunile Părinților Pentru Copii

Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara... Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi. Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului. Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere. (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău.. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi.

Rugaciuni Pentru Copiii Nostri Cuvantul Ortodox

Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca.. Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului. (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău. (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău.

Rugaciune Pentru Copii O Practica Pentru Sufletul Micutilor Primtrend

Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca... (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca.. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara.

Rugaciuni Pentru Sanatate Trei Rugaciuni Puternice Care Sunt Vindecatoare De Boli Stirile Kanal D

(numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi. Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere. Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului.. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara.

Carte De Rugaciuni Copiii Vorbesc Cu Dumnezeu Pdf

(numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău.. Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău. Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi.

Cea Mai Puternică Rugăciune De Seară Are Efect Imediat Dacă O Rostești Inainte De Culcare

(numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău. .. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara.

Rugăciunile Părinților Pentru Copii

Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului. (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere.

Noi Rugaciuni Pentru Copii Si Familie Folositoare Sufletului Crezul Rugaciuni La Masa Rugaciuni Pentru Parinti Si Frati Sfatulparintilor Ro

(numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău.. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi. Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca. (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău.. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca.

Mic Buchet De Rugaciuni Pentru Parintii Si Copiii Buni

Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara... Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere.

Rugaciune Pentru Parinti Bolnavi Sau In Necazuri Yve Ro

Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere. Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca. Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere.

Carte De Rugaciuni Pentru Copii Editura Via

(numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău.. Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi. Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere. (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău.

Rugăciunea Pentru Copilul Bolnav Este Grabnic Ajutătoare

Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara... Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca. (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău.. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca.

Prin Rugăciune Doamne Doamne Devine Cel Mai Bun Prieten Al Copilului Tău Clubul Bebelusilor

(numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău.. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere.

Rugăciunea Soților Care Nu Pot Avea Copii Către Sfantul Efrem Cel Nou Doxologia

Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca. Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi. Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului... Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi.

Rugăciunea Părinților Pentru Copii Divahair Ro

Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului. (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca. Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi. Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere.. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi.

Rugăciunea Noaptea Pentru Ca Copiii Să Doarmă Bine Rugăciune Pentru Ca Copilul Să Doarmă Mai Bine Rugăciunea Noaptea Inainte De Culcare Care Sunt Rugăciunile Pentru Ca Un Copil Să Doarmă Bine și

Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca. Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului. Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata.. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara.

Rugaciuni Pentru Copiii Nostri Cuvantul Ortodox

Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca. Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca. Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere. (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi.

Pin On Citate Creștine

Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca. Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara.

Rugaciuni Copii Cele Mai Puternice Rugaciuni Pentru Copii Centrul De Parenting

Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului. (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău. Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului.

Rugăciunile Părinților Pentru Copii

Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca.. Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata.

Rugăciune Pentru Copiii Din Familii Destrămate Doxologia

(numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului. (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău. Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi.. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere.

Rugăciuni Pentru Copiii Noștri Triadikon

Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi. (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău. Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului. Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara.. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere.

Rugăciuni Pentru A Avea Copii Qbebe Ro

Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca.. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului. (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere. Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca.. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere.

Calameo Tămaia Sufletului

Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara.. Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău. Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului... Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere.

Rugăciune Efecientă Pentru Cei Pierduţi Stablerack

Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara.. Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata.. (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău.

Rugăciuni Pentru A Avea Copii Qbebe Ro

Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului. Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului.

Copilul Si Rugăciunea De Interes Ganduri Ortodoxe

Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca. (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi... Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata.

Ce Rugăciuni Să Fac Pentru Un Copil Care Nu Vorbește Doxologia

Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere.

Rugăciunea Mamei Pentru Copiii Săi Youtube

Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara.. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca. Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului. (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi. Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere... Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi.

Rugăciuni Pentru Cuplurile Care Vor Să Devină Părinți

Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara... Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi. Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului. Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca. (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca.

Rugăciune Pentru Copii 7 Rugăciuni De Ajutor Pentru Copii

Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere. (numele) binecuvântare părintească pentru copiii mei, care sunt robii tăi, în vremea cea de acum a dimineţii (zilei, nopţii), pentru numele tău. Este o rugaciune pentru femeia insarcinata care urmeaza sa nasca. Doamne, iisuse hristoase, dumnezeul nostru, care ai primit pe copiii ce veneau la tine, primeste si din buzele mele, ale copilulul tau, aceasta rugaciune de seara. Aceasta rugaciune este bine sa fie rostita in fiecare zi de femeia care poarta in pantecele ei un prunc, sau sa o citeasca in fiecare zi, macar cu o luna inainte de nastere. Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata. Dumnezeu iubeste copiii, nu trebuie decat sa ne rugam cu credinta si ne va darui prunci sanatosi. Ca mama sa lucrati cu copilul, sa va dedicati lui, sa renuntati la alte lucruri care nu va ajuta, de exemplu, aveti un servici si vedeti copilul doar seara, nu aveti timp de el, va rugati pt el si sperati ca un sfant sa rezolve problema vorbitului.. Doamne, nu placerea mea o caut, luand pe femeia mea, ci o fac cu inima curata.

Popular posts from this blog

152+ Rugãciunea Sfântului Trifon

Colecție 126 3 Minute Din Ora De Religie Crearea Lumii